середу, 20 лютого 2013 р.


      Кам'янець-Подільський належить до найдавніших міст України з більш як тисячолітньою історією. Скелястий острів, оточений петлею річки Смотрич, в живописному каньйоні, став незвичайним місцем, на якому біля десяти віків, скульптори і архітектори різних країн творили архітектурну « кам’янну казку». Кам’янець-Подільський і сьогодні дивує чудовим поєднанням ландшафту і архітектури.

       За свою багатовікову історію наше місто зазнало багато змін. Але незважаючи на це, давня територія Кам’янця зберегла свою неповторність. Протягом багатьох віків Кам’янець - Подільський був осередком культурного життя Поділля. І сьогодні місто є історичною скарбницею Подільського краю. Сучасне життя кам’янчан тісно пов’язане з історією прославленого міста-легенди.
З метою відродження  і збереження культуро-історичної спадщини, 20 лютого у відділі абонемент центральної бібліотеки міста, бібліотекарем

Людмилою Дмитрів до уваги слухачів було представлено онлайн-перегляд у форматі Power Point
« Кам’янець - Подільський…Легенда творена віками». Присутні, учні школи-інтернату №2, під час перегляду слайдів ознайомилися з історією, архітектурою нашого міста та пам’ятками природи Поділля.



Немає коментарів:

Дописати коментар