понеділок, 10 лютого 2014 р.

Тільки мужність не сивіє


15 лютого ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав, віддаємо шану усім тим, хто з честю та гідністю виконав свій військовий обов’язок у різний час, у різних державах.
 Особливо болісною раною був і залишається Афганістан. Війна у тій далекій країні принесла горе не в одну родину.
З метою розширити знання учнів про історичні події афганської війни, виховувати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічної сторінки нашої історії, у відділі абонемент проведено патріотичну годину «Тільки мужність не сивіє»
     Війна безжально перекреслила тисячі  молодих життів, переінакшила надії, плани, понівечила тіла і долі.   Сьогодні ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих наших земляків, воїнів-інтернаціоналістів, які  не повернулися живими до батьківських осель в нашому місті. Це Бялковський  Валерій Казимирович, Громовий Юрій Петрович, Волощук Олександр,  Цепреус Анатолій Іванович, Рачковський Сергій Вікторович, Будняк Микола Павлович.  Бої закінчились, а історія – вічна. Афганська війна в пам'яті людства ще буде жити довго, тому що її історія написана кров’ю солдатів і слізьми матерів. Покоління, обпалене її вогнем, як ніхто засвоїло військові і моральні уроки тієї героїчної і трагічної афганської війни.

Немає коментарів:

Дописати коментар