вівторок, 28 жовтня 2014 р.

На вістрі сатиричного пера

13 листопада ми будемо відзначати 125 річницю від дня народження видатного українського письменника Остапа Вишні, що увійшов в українську літературу, як талановитий майстер сатири і гумору.
       Працівники абонемента центральної бібліотеки Камянця- Подільського провели годину гумору «На вістрі сатиричного пера» для учнів школи-інтернату  «Славутинка».
Цікавою була розповідь про життєвий і творчий шлях гумориста. На заході бібліотекарі продемонстрували відеоролик про музей-садибу Остапа Вишні, що знаходиться на Сумщині. Година гумору супроводжувалась виступами учнів школи. У виконанні Артема Слободяна,  Артура Лебедина, Ілони Холоднюк, Андрія Якімова, Максима Кукурудзи прозвучали усмішки Остапа Вишні, що були написані письменником у різні періоди його творчості.
Читаючи гуморески і  усмішки Остапа Вишні, виникає почуття гордості за те, що в українській літературі був такий талановитий та неперевершений митець, твори якого й досі не тільки викликають доброзичливий сміх і допомагають сприймати серйозні речі з усмішкою, а й змушують замислитися над важливими життєвими проблемами. На завершення заходу до уваги присутніх було презентовано одноіменну виставку- портрет, яка містила літературу, що знаходиться у фондах міської центральної бібліотеки.









Немає коментарів:

Дописати коментар