вівторок, 11 листопада 2014 р.

Молодь і СНІД – серйозний погляд

      

 Прекрасна, чарівна наша планета - Земля: голубі простори морів і океанів, зелені шати лісів і полів, жовті килими пісків, білі ковдри снігів. Але ця різнокольорова куля часом нагадує гейзер: то заклубочиться парою, то здійме до неба стовп крутого окропу. Так і в наше спокійне життя вриваються війни та епідемії. Серед чисельних хвороб, від яких нині страждає людство, синдром набутого імунодефіциту (скорочено СНІД) є однією з найтяжчих.
    Поки що це - невиліккована хвороба. Людство сподівається, що у ХХІ столітті нарешті буде знайдено ліки від цієї хвороби. Але поки що людство безсиле перед обличчям СНІДу.
   Заходи Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом традиційно відбуваються із символом цього дня —Червоною стрічкою. З  метою  інформування молоді щодо поширення та профілактики СНІДу  відділ абонемент презентував виставку-
застереження «Молодь і СНІД- серйозний погляд».



Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім'ю.
Здоровий спосіб  життя, чистота у взаєминах - найкращі методи профілактики СНІДу.
Сьогодення вимагає від суспільства особливої уваги до проблем ВІЛ/СНІДу і, лише разом, спільними зусиллями ми здатні вплинути на загрозу епідемії  ВІЛ/СНІДу в Україні.


Немає коментарів:

Дописати коментар