вівторок, 27 січня 2015 р.

Наш край ні в чому неповторний


Кам’янець-Подільський - місто-легенда, природне та архітектурне чудо Хмельниччини та України, належить до визначних явищ європейської культури. Історія Кам'янця-Подільського нараховує  понад 650 років.
Кам’янець-Подільський за свою історію існування встиг бути осередком 7 національностей, культура яких відбилась в архітектурі будинків та вулиць. Це місто мало статус останньої столиці Української Народної Республіки на початку ХХ століття.

27 січня, для  студентів ДПТНЗ «К-П ВПУ» № 14, бібліотекарі міської центральної бібліотеки організували та провели історичний відео хроноскоп «Наш край ні в чому неповторний». Метою заходу було вивчення історії рідного краю, ознайомлення студентів училища з архітектурними пам’ятками Кам’янця – Подільського та його культурно-туристичним сьогоденням.
Захід розпочався вступним словом бібліотекаря, де вона розповіла про історію та сьогодення нашого міста.  Після цього студенти училища мали змогу переглянути документальний фільм «Міські літописи: Історія міста Кам’янець – Подільського».  На завершення бібліотекар зробила огляд літератури та найцікавіших публікацій місцевої преси про видатних людей нашого міста.




Немає коментарів:

Дописати коментар