середу, 15 квітня 2015 р.

«Творчість, осяяна теплом»

 Як відомо, вікові рубежі воістину народних поетів завжди збігаються з лінією їхнього творчого вогню, де багато мудрості . Вона для Вадима Крищенка — як вірний поводир на довгому шляху, де пори року й час, прожите й пережите відлиті в міцні цілісні рядки.  Важко назвати українського виконавця, який би не мав у своєму репертуарі пісні на текст Вадима Крищенка, їх співають: Софія Ротару, Павло Дворський, Оксана Білозір та багато інших знаних співаків. Цього року відомий поет-пісняр Вадим Крищенко - заслужений діяч мистецтв України, автор понад 30 поетичних збірок та понад 300 пісень відзначає своє 80 річчя.
З метою ознайомлення студентів з красою й величчю поезії поета – пісняра Вадима Крищенка працівники відділу абонемент  провели арт – годину «Творчість, осяяна теплом» у ДПТНЗ «Кам’янець-Подільське ВПУ».
Студенти ознайомились з творчою та життєвою стежиною поета де він на перше місце завжди ставив любов до матері, України, людей; прослухали його пісні у виконанні Василя Зінкевича та Лілії Сандулеси; переглянули відеофільм «Диво калинове вірші барвінкові». До уваги слухачів була презентована виставка – портрет « Від народу і для Народу».

Немає коментарів:

Дописати коментар