середу, 19 серпня 2015 р.




Кажуть, що успіх залежить  від того, як людина проводить свій вільний час. Хобі – одне з тих занять, яке не лише приносить задоволення, а й розвиває вміння зосереджуватися, що є корисною психологічною зарядкою. Тож улюблена справа – це і відпочинок, і гімнастика для душі.
Хобі приносить людині  море позитивних емоцій, саме тому так важливо його мати. Навіщо відмовлятися від «зайвого» позитиву? У сучасному світі досить багато приводів для радості, але чому б не додати собі цих приводів самостійно? Як знайти хобі до душі, знає далеко не кожен. Тому дуже корисною  для  наших відвідувачів стала презентована 19 серпня у центральній бібліотеці  виставка-хобі  «Галерея творчих захоплень». Вона має такі розділи: «Руками створена краса», «Калейдоскоп читацьких захоплень», «Хобі – ярмарок».
Представлена тут різноманітна  література допоможе тим, хто намагається удосконалити своє захоплення. Перчинкою виставки є вироби читачів бібліотеки з вишивки, бісероплетіння, орігамі,  квілінгу, колекції ляльок та марок. Велике враження на відвідувачів виставки справили роботи бібліотекаря  Катерини Вершигори,  яка полюбляє вишивати бісером та бібліотекаря Анастасії Огневої, яка виготовляє прикраси з полімерної глини.
  Справжньому хобі люди присвячують усе життя. І якщо у вас є таке хобі, можна вважати, що вам  пощастило. А тих, хто ще не знайшов собі своє хобі запрошуємо до нас  скористатись  корисними  порадами  нашої виставки!    Ми чекаємо на вас!





Немає коментарів:

Дописати коментар