четвер, 14 січня 2016 р.


У січні 2016 року виповнюється 150 річчя від дня заснування Камянець – Подільської міської центральної бібліотеки. Серед заходів , що приурочені до цієї події, стало проведення  14 січня у центральній бібліотеці пізнавальної вікторини «Бібліотечний ерудит».
 Метою проведення вікторини було привернення уваги  учнівської та студентської  молоді  до бібліотеки, ознайомлення із сторінками  її історії, показати важливість  книги та престижність  читання . Захід розпочався  інформаційною розповіддю «Книга – диво, створене людиною», на якій були представлені кращі зразки сучасної світової та  української книги.
       Далі  користувачі  мали  змогу взяти участь у пізнавальній  вікторині, яка містила цікаві запитання про книги та бібліотеки. Переможці та всі  учасники отримали заохочувальні нагороди.

      Продовженням заходу  та його окрасою було створення інсталяції «Дерево читацьких думок» , де кожен  бажаючий  може записати свої думки та пропозиції щодо покращення бібліотечної роботи. На завершення всі отримали запрошення на святкування ювілею бібліотеки.








Немає коментарів:

Дописати коментар