четвер, 14 січня 2021 р.

 «Бібліотека – шлях з минулого в майбутнє»

віртуальна  мандрівка

Про те, що бібліотека  – храм знань відомо давно, але ще більше впевнюєшся в цьому, коли переступаєш поріг Кам’янець-Подільської центральної  міської  бібліотеки імені Костя Солухи, яка у січні 2021 року відзначатиме 155 річний ювілей.
Відзначаючи цю знаменну подію пропонуємо Вашій увазі віртуальну  мандрівку «Бібліотека – шлях з минулого в майбутнє»,  переглядаючи яку глядачі ознайомляться з історією  бібліотеки, яка розпочала своє існування ще з далекого 1866 року, зануряться у перипетії, труднощі, які вдалося подолати духовній скарбниці,  напрацювання, якими  сьогодні гордо пишається  потужний  колектив   центральної книгозбірні.
За цей період головна книгозбірня міста зробила вагомий внесок у розбудову культурного потенціалу України. Для багатьох поколінь наших читачів книгозбірня була, є і буде вікном у світ, де вони вчились, писали, читали, думали, змінювали своє життя.
Змінювалась і бібліотека – сьогодні вона вже не та, якою була колись. Але завжди залишалась домівкою для тих, хто ставить перед собою нові і нові цілі. У березні 2016 року центральній міський бібліотеці присвоєно ім’я Костя Солухи. Сьогодні наша книгозбірня – це, передусім, місце проведення вільного часу в спілкуванні з літературою, культурою і мистецтвом, з можливістю доступу до найсучасніших інформаційних технологій.
Бібліотека не боїться змін, вона впевнена в своєму праві на існування в ХХІ ст.  Ми постійно прагнемо до вдосконалення, можливо, в цьому і секрет нашого цікавого та довгого життя.






Немає коментарів:

Дописати коментар