вівторок, 16 лютого 2021 р.

 «Молодь – майбутнє держави»

відеознайомство

Економічний, освітній, культурний, спортивний розвиток українських міст, селищ і сіл значною мірою залежить саме від молоді – відповідальної, думаючої, патріотичної.
Працюючи з молоддю, неможливо зупинятись, адже вона швидко опановує сучасні технології. Тому бібліотеки повинні зробити все можливе, щоб бути цікавими підростаючому поколінню, а також стати сучасними майданчиками освіти, інтелектуального розвитку і здійснення ідей.
Саме з метою забезпечення інформування молоді та сприяння створенню умов до залучення її до активної участі у житті громади, підтримки молодіжних ініціатив, співпраці з молодіжними громадськими організаціями, 16 лютого центральна міська бібліотека імені Костя Солухи пропонує до перегляду на FAСEBOOK сторінці відеознайомство «Молодь – майбутнє держави».
Тішить, що до нас юнаки та дівчата приходять по книги, пресу, а також заради живого спілкування та приємного і корисного проведення часу і відпочинку. У відеознайомстві йде мова про молодіжний рух міста, про талановитих учнів та студентів, а також рекомендуємо перегляд нових надходжень до бібліотеки для користувачів юнацького віку.
Ті, хто працює з молоддю повинні робити свою роботу професійно та якісно. Успішна молодь у громадах, яка змогла себе реалізувати – запорука розвитку України! 
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар