середу, 23 квітня 2014 р.

Чорнобиль! Дні випробувань.


26 квітня! Вже 28 років поспіль в пам’яті українського народу це день чорнобильського лиха, болю, суму, і забути це й викреслити із нашої пам’яті – неможливо.
Чорнобиль – це вже історія України, тому молодь треба навчати вболівати за минуле своєї держави, сприймати її такою, яка вона є, до того ж формувати загальнорозвинену людину, що буде протистояти злу, насильству, несправедливості та руйнуванню навколишнього світу; розвивати в учнів потребу будувати, створювати, відроджувати заради України; виховувати почуття сприймання чужого болю як свого, загальнонародного горя – як особистого, почуття любові до людини, до землі, до держави; виховувати почуття поваги й пам’яті до трагічних сторінок України.
З цією метою бібліотекарем абонемента міської центральної бібліотеки був представлений Інтернет-перегляд «Чорнобиль! Дні випробувань», який проходив у бібліотеці ВПУ № 14. Після вступного слова ведучої студенти мали змогу дізнатись про страшні події, які стались 26 квітня 1986 року переглянувши відеофільм «Чорнобиль – чорна біль».
Відеофільм супроводжувався трагічними віршами, які були присвячені цій темі. Зачитували вірші волонтери бібліотеки.
     Наприкінці заходу прозвучала пісня "Молитва" у виконанні 0. Білозір.









Немає коментарів:

Дописати коментар