пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Обласний конкурс читців ім. Леоніда Івановича Глібова


Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтв на відзначення 188-річниці від дня народження Леоніда Глібова організовано літературний конкурс читців.
5 березня в районній центральній бібліотеці, що знаходиться у смт. Чорний острів Хмельницького району, відбувся обласний конкурс імені Леоніда Івановича Глібова, видатного українського письменника та байкаря. Конкурс відбувався за віковою категорією учасників від 9–35 років. Кам’янець-Подільську міську бібліотечну систему представляв учень середньої вікової категорії (13–16 років), користувач міської  центральної бібліотеки, учень 10 класу міської гімназії Валерій Ситніков.
Валерій Ситніков показав гарні знання творчості відомого байкаря та мистецтво художнього літературного слова, за що і був відзначений ІІ призовим місцем та нагороджений дипломом і грошовою премією.
Гордимось талановитим юнаком та висловлюємо шану за здобуту перемогу не тільки на бібліотечній ниві, але й на обласному рівні, адже він став найкращим серед 50 номінантів.





Немає коментарів:

Дописати коментар