середу, 17 червня 2015 р.

Година пам'яті "Священна пам'ять в спадок нам дана"





Багато років минуло, як українську землю перестали топтати чоботи німецько-фашистських окупантів. Давно загоїлись рани війни, ростуть молоді покоління, та пам'ять людства час від часу повертає нас у ті страшні роки.
22 червня 1941 року - найгірший, найтяжчий день. О 14 годині, коли міста і села спали мирним сном, а люди бачили свої останні спокійні ранкові сни, ввірвалась війна-чорна, зла, болюча…
Цей день став в Україні історичним днем глибокої скорботи.                                                                                                                    З метою вшанування пам’яті загиблих у часи другої світової, та учасників бойових дій, які знаходяться серед мешканців ТЦСО «Довголіття», працівники центральної міської бібліотеки провели годину пам’яті «Священна пам'ять в спадок нам дана». Бібліотекар розповіла присутнім про ті історичні події, які відбувалися того злощасного дня про наступ окупантів на українські землі. Також до уваги присутніх була представлена тематична розкладка книг «У вічній пам’яті народній». Хочеться відмітити що,  скільки б часу не минуло після закінчення ІІ світової війни, не зітреться вона з пам'яті народної... Це пам'ять про співвітчизників, перед долею і мужністю яких з глибокою скорботою і вдячністю схиляють голови нащадки.


Немає коментарів:

Дописати коментар