четвер, 20 лютого 2020 р.

Година патріотичної поезії "На варті наших душ Небесна Сотня"





 

20 лютого вся Україна вшановує День  пам’яті Героїв Небесної Сотні. Трагічні події 2013-2014 року ввійшли в історію нашого народу, як символ нескореності та самопожертви кращих синів та дочок України.
В пам'ять про полеглих на Майдані за майбутнє України та вшановуючи подвиг учасників революції Гідності, 20 лютого для студентів спеціалізації образотворчого та декоративного мистецтва Кам’янець-Подільського коледжу культури та мистецтв, працівниками центральної міської бібліотеки ім. К. Солухи було проведено годину патріотичної поезії «На варті наших душ Небесна Сотня».
Бібліотекар розповіла присутнім про ті буремні дні, про Героїв Небесної Сотні, зокрема, наших земляків Анатолія Корнєєва та Віталія Васільцова. Студенти від щирого серця декламували патріотичні вірші сучасних українських авторів, присвячені подіям лютого 2014 року, а також з цікавістю ознайомилися з документальною та художньою літературою  з фондів нашої бібліотеки, де представлена хроніка історичних подій  тієї доленосної зими.
На знак вшанування світлої пам’яті тих, хто загинув у боротьбі за створення своєї незалежної держави, увійшовши у безсмертя, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих.











Немає коментарів:

Дописати коментар