пʼятницю, 27 березня 2015 р.

Два крила таланту Максима Рильського

У цьому році виповнюється 120 років від дня народження одного з найвидатніших поетів України XX століття геніального письменника, перекладача, літературознавця, фольклориста Максима Тадейовича Рильського. Саме з цієї нагоди бібліотекарем абонемента міської центральної бібліотеки був презентований поетичний альбом «Два крила таланту Максима Рильського», який проходив у ДПТНЗ «Кам’янець-Подільське ВПУ».
Метою заходу було ознайомлення присутніх з красою й величчю рідного слова в поетичній творчості поета-класика Максима Рильського. 
Захід розпочався вступним словом бібліотекаря, яка розповіла про життєвий та творчий шлях видатного письменника. Усі присутні із задоволенням переглянули  презентацію «Тонкий знавець української поезії – Максим Рильський». Студенти училища декламували відомі вірші поета-класика. Захід проходив у теплій і жвавій атмосфері. На закінчення бібліотекар ознайомила присутніх з книгами Максима Рильського та про нього, які є у центральній бібліотеці міста.
І як завжди фото на пам’ять.
Ознайомившись з поезією Максима Рильського, можна зробити висновок: поет завжди був тонким ліриком, мудрим філософом. Творчість поета-класика не втрачає свого значення з часом, бо оспівує вічні цінності: правду, любов і красу, що стали духовною основою його творчості.





Немає коментарів:

Дописати коментар