вівторок, 27 жовтня 2015 р.

Еко - подорож "Наша планета-колиска життя"


27 жовтня у ДНЗ Подільський центр ПТО бібліотекарі центральної бібліотеки презентували еко-подорож «Наша планета – колиска життя». Учні віртуально подорожували рідним краєм – національним природним парком «Подільські Товтри», який увійшов до «7 природних чудес України».
Учасники заходу опинилися в доісторичному минулому, коли на території Поділля котило свої хвилі міоценове море. Заглянули вони і у льодовиковий період, коли формувалися наші Подільські Товтри.
 Найбільше запам’яталась відео-презентація «Заповідними стежками Подільських Товтр»   фахівця з екологічної освіти національного природного парку Олени Дем’янової, яка повела учнів заповідними стежками нашого краю, розповіла про охоронні види флори та фауни Кам’янеччини. Слухачі побували в карстових печерах, на Кармалюковій горі, Бакотській затоці, Совому яру, Смотрицькому та Дністровському каньйонах. Слухачі мандрували дрімучими лісами, уздовж річок та водоспадів, лугами та болотами, зачаровано блукали природними чудесами нашого краю, насолоджуючись красою величного та неповторного куточку рідної Батьківщини.
Учні почерпнули багато цікавого і корисного для себе та замислилися над своїм ставленням до природи.
На завершення учні прослухали огляд книжкової виставки «Природне чудо України».




Немає коментарів:

Дописати коментар