середу, 18 грудня 2019 р.

Відеоурок «СНІД. Ризикують всі»




Одна з останніх епідемій нашої сучасності була прозвана чумою 20-го століття – це синдром набутого імунного дефіциту (СНІД). Не зважаючи на досягнення сучасної медицини, масштаб поширення ВІЛ-інфекції вражає…
Всесвітній день боротьби зі СНІДом, який відзначається 1 грудня, – це попередження всім про болючу рану суспільства – СНІД, який виник наприкінці ХХ сторіччя. І прикро те, що ми, як і багато років тому,  не хочемо повірити, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо стосується кожного.
Саме тому з метою ознайомлення з питаннями про ВІЛ та СНІД, основними шляхами зараження, виховування поваги до особистості, толерантне ставлення до людей, хворих на СНІД, а також з метою знаходити спільну мову з людьми, хворими на СНІД, 18 грудня для користувачів центральної міської бібліотеці імені Костя Солухи був проведений відеоурок «СНІД. Ризикують всі». Під час заходу  присутні  переглянули відеоролик  «Скажи СНІДу ні», з якого дізналися про історію виникнення СНІДу,  способи зараження,  наочно побачили як розповсюджується ВІЧ в організмі людини  та  познайомилися з  простими правилами безпеки. Також слухачів ознайомили з літературою, яка може значно поповнити знання про необхідність здорового способу життя.
Сподіваємося, що такі заходи привернуть увагу до проблем, що впливають на поширення ВІЛ/СНІДу і допоможуть надати перевагу здоровому способу життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар