пʼятницю, 20 серпня 2021 р.

Історична інсталяція «Україна незалежна. Роки становлення»

 

День незалежності України – важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

  У ці святкові серпневі дні, приурочені до Дня Незалежності України, працівники центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи презентували для користувачів історичну інсталяцію «Україна незалежна. Роки становлення».

Виставка об’єднала в собі книги, в яких описана історія нашої країни, книги про символи національної та державної величі, а також захоплюючі розповіді, присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність.

В основу експозиції увійшла література, що підкреслює історичну самобутність української нації, усю важливість вшанування багатовікової історії українського державотворення. Входять у неї і твори істориків, які досліджували складний шлях становлення української незалежної держави.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це – велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

 





Немає коментарів:

Дописати коментар