неділя, 19 березня 2023 р.

Поділля OPEN. Літературна зустріч з Ольгою Саліпою.


 

17 березня, в рамках  чергового регіонального  поетичного фестивалю «Поділля OPEN»,  ініціатором якого є Кам’янець-Подільська  міська централізована бібліотечна система, відбулась літературна зустріч з  Ольгою  Саліпою  — майстерним  прозаїком, талановитою  поетесою, добре знаною на своїй справі журналісткою  та просто приємною у спілкуванні людиною. Вона є автором 11 книг. Пані  Ольга  має багато літературних відзнак.  Найвагоміші з них:

·         І премія у номінації «Романи» конкурсу «Коронація слова» за твір «Оля» (2020)

·         3 премія конкурсу «Гранд Коронація слова — 2021» (роман «Шанці»)

·         Відзнака за найкращий твір на воєнну тематику «За висвітлення жахів війни на прикладі родини, котра жила на Збручі — і опинилася на розломі країн і культур» —  роман «Шанці».

     Студенти  коледжу культури та мистецтв, які були присутні на заході, неабияк зацікавились творчістю письменниці. Година в компанії Ольги Саліпи пролетіла непомітно. Її відверті розповіді, пов’язані з професійною діяльністю, та життєвими ситуаціями, створили атмосферу спорідненості й затишку. Присутні студенти  отримали  гарні поради як розвивати й шукати себе на життєвих  теренах. Наостанок  пані Ольга відповіла на запитання, які підготувала аудиторія.








 

Немає коментарів:

Дописати коментар