пʼятницю, 5 квітня 2024 р.

Виставка-рекомендація "Здорове життя - успіх буття"

 


  7 квітня на міжнародному рівні відзначатимуть Всесвітній День Здоровя. Кожного року ця подія супроводжується проведенням різноманітних заходів. Здоровя – це найвище благо, дароване людині. Бути здоровим - актуально, модно і престижно. Здоровий спосіб життя сьогодні – це вимога часу. Саме тому, з метою формувати у відвідувачів уявлення про те, що гарне самопочуття значною мірою залежить від нас самих, розвивати прагнення зберігати та зміцнювати здоров'я, підвищувати обізнаність та розуміння про важливість здорового способу життя,  4 квітня  у центральній міській  бібліотеці імені К. Солухи було презентовано виставку-рекомендацію «Здорове життя – успіх буття».

Книжкова виставка об’єднала в собі декілька тематичних розділів :

-         «Складові здоров’я»;

-         «Принципи раціонального харчування»;

-         «Спортивне життя»;

-         «Як залишатись здоровим».

Література представлена на виставці розповідає про основи культури здоров’я, про лікувально-профілактичні заходи медичних закладів, про правильне харчування, негативний вплив шкідливих звичок та користь фізичної культури , а також про світ цілющих рослин .

Ознайомившись з виставкою, користувачі зможуть отримати корисну інформацію, на основі якої матимуть змогу приймати правильні і виважені рішення стосовно збереження власного здоров’я.

 





Немає коментарів:

Дописати коментар