неділю, 16 березня 2014 р.

Наш край у полум’ї війни


Все далі і далі відходить від нас та далека і жахлива війна, яка принесла скільки горя на українську землю, насіяла розпачу та біди, змінила історію народів. Про тих, хто пройшов горнило Великої Вітчизняної війни, про тих, хто не вижив, і про тих, хто дожив до Перемоги у відділі абонемент презентовано виставку-спомин «Наш край у полумї війни».
Виставка підготовлена з метою: виховувати у молоді повагу до учасників Великої Вітчизняної війни , гордість за своїх земляків і Батьківщину.
Книги, що представлені на виставці розкривають історичну правду про переможні та трагічні дні , змальовують образи учасників воєнних подій, а також знайомлять нас з героями, що воювали в партизанських загонах. Ніколи не згасне слава учасників бойових дій, що насмерть стояли під стінами рідних міст, разом з усією країною зупиняли навалу ворожих сил. Сорок мільйонів загиблих – ціна перемоги над фашизмом. Без минулого нема майбутнього. Хотілося б, щоб виставка стала знаком найглибшої поваги до воїна-визволителя, до його безмежної вірності Батьківщині і самовідданості в боротьбі проти гітлерівських загарбників.




Немає коментарів:

Дописати коментар