пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Книг нечитаних планети відкриваєм в Інтернеті


Інтернет - не розкіш, а спосіб навчання. Так говорить сучасна студентська та учнівська мудрість.

          Бажаєте  здобути освіту? Інтернет надає необмежені можливості для навчання. Інформація на допомогу шкільній програмі та самостійна дистанційна освіта - це реально з Інтернетом.

В багатьох бібліотеках сьогодні можна знайти необхідний документ в ЕК (електронному каталозі), і замовити його копію за допомогою служби ЕДД (електронної доставки документів), а можна й почитати книгу в електронному варіанті.

Сьогодні з Інтернетом можна здобути дистанційну освіту. Це процес, значна частина якого здійснюється викладачем, віддаленим у просторі та часі від учня. Це, так зване, знання «з доставкою додому».

 Для найбільш старанних  існує довідкове бюро Інтернету:

електронні енциклопедії, словники, довідники…

Для старанних, але  дуже завантажених підкажемо декілька адрес «готових» знань.

Це банк рефератів, курсових, дипломних робіт .

Вирішити куди піти вчитися і що треба знати, щоб скласти вступні іспити допоможе

електронний довідник на сайті бібліотеки «КУДИ ПІТИ ВЧИТИСЯ?».

Вся ця інформація була доведена  бібліотечними працівниками до користувачів юнацького абонемента Кам’янець-Подільської  міської Центральної бібліотеки під час проведення інформаційного калейдоскопу «Книг нечитаних планети відкриваєм в Інтернеті». На заході , що проходив у рамках тижня юнацької книги «Весняна книгоманія», були присутні студенти коледжу культури та Національного Університету ім. Івана Огієнко.






Немає коментарів:

Дописати коментар