четвер, 26 лютого 2015 р.

Дбаємо про свою безпеку

     

У всьому світі велика увага приділяється вивченню дисциплін, повязаних з питаннями безпеки. Згідно з Європейською програмою навчання у сфері наук з ризиків «FORM-OSE», науки про безпеку мають світоглядно – професійний характер. Кожна людина, протягом життя, повинна вивчати безпеки та попереджати небезпеки, шляхом узагальнення загальних закономірностей виникнення небезпек, їхніх властивостей, наслідків їхнього впливу на організм людини.
       Саме цій темі була присвячена інформаційна година «Дбаємо про свою безпеку», яка відбулася 26 лютого у ДПТНЗ «Кам'янець-Подiльське Вище професiйне училище» № 14.
       Метою заходу було: актуалізувати  та узагальнити  знання студентів щодо безпечної поведінки в надзвичайних ситуаціях;  сприяти формуванню якостей свідомої особистості, що веде здоровий  спосіб  життя; виховувати спостережливість, кмітливість, толерантність.

       Бібліотекар розповіла слухачам  основні правила безпечної поведінки в громадських місцях та побуті. Студенти прийняли участь у дискусії і визнали, що наприкінці ХХ і на початку ХХI століття проблема гарантування і підвищення безпеки у разі виникнення надзвичайних ситуацій стає однією з найважливіших проблем. Усі присутні з цікавістю переглянули  відеофільм  
«Небезпеки в сучасному урбанізованому світі», та ознайомились з літературою, що є у фондах міської бібліотеки, на виставці – рекомендації «Вплив негативних факторів на здоровя людини».

Немає коментарів:

Дописати коментар