пʼятницю, 20 вересня 2013 р.

У ріднім слові цілий світ


     Поезія здатна знаходити відгук в душах інших, хвилювати або стискати кулаки, готуючись до бою. Звісно, кожен сприймає її по-своєму, бо ми й самі всі різні.
Поезія – це не тільки вірші, як дехто помилково вважає, це спосіб світосприйняття.
Не міліє цілюще джерело, з якого п’ють чисту воду натхнення члени творчого поетичного  клубу «Ліра», заснованого у 1998 році Іваном  Шереметою. Упродовж  15 років «Ліра» зростала у чисельному та професійному відношенні та переросла у потужний громадський творчий клуб,що став осередком для більш, як тридцяти поетів, прозаїків,композиторів та декламаторів.
19 вересня до мешканців ТЦСО «Довголіття» завітали  члени літературного об’єднання  «Ліра» та клубу «Джерела душі», що діє при міській раді ветеранів, Людмила Машталер – Бартощак, Людмила Дрезналь, Володимир  Кобза, та представили свої вірші, у яких вони  малюють словом чудові  картини, що наповнені любов’ю до рідного краю, розмірковують про сенс  життя, про моральність, а також влучним гумористичним словом зображують буття деяких  сатиричних персонажів.
Поетичні читання «У ріднім слові цілий світ» організувала провідний бібліотекар міської центральної бібліотеки Валентина Дюднєва та ознайомила присутніх з новим альманахом творчого клубу «15 творчих років «Ліри».

Немає коментарів:

Дописати коментар