четвер, 5 вересня 2013 р.

Старшокласнику! Знайомся та вивчай!

       День Знань це день початку нового навчального року. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до нових звершень, до самостійного життя, до знань, що допомагають відкривати закони Всесвіту, пізнавати себе і людей, знайомитися з подіями сивої давнини і зазирнути в майбутнє. Книга була, є і залишається основним носієм знань, освіченості людини, розширення кругозору, інтелектуального розвитку людини.
          5 вересня працівники абонемента центральної бібліотеки м. Кам’янця-Подільського презентували виставку-рекомендацію «Старшокласнику! Знайомся та вивчай!». Виставка організована для учнівської молоді міста.  Саме в бібліотеці молодь знайомиться із самостійно прочитаною книгою, вчиться вибирати для себе одну найкращу з величезної кількості книжок, які її оточують. Чим би в школі не захоплювався учень: історією, психологією, природознавством, технікою, на допомогу завжди прийдуть книги.
Інтерес сучасної молоді до знань не обмежується тільки  роботою зі шкільними підручниками. Учні вдосконалюють свої знання, уміння, навички читаючи додаткову літературу – це посібники, науково-популярна, довідкова, критична література, що була представлена на виставці і з якою могли ознайомитися присутні учні ліцею, що відвідали бібліотеку цього дня.







Немає коментарів:

Дописати коментар