середу, 24 вересня 2014 р.

Добро і милосердя єднають серця

   

 Одним з основних завдань сучасного суспільства, є формування у підростаючого покоління загальнолюдських духовних цінностей та орієнтирів. Серед них - доброта, любов до ближніх, повага до старших, етичні норми, прийняті суспільством.  Почни з найменшого – і добра у світі побільшає, бо людина у цьому світі лиш добро повинна творити.
     Доброта живе в наших серцях, і якщо деякі люди добрі від природи, то для всіх інших це те, що ми можемо розвивати за власним вибором.
 Працівники Кам’янець – Подільської міської центральної бібліотеки  24 вересня провели флеш-моб «Добро і милосердя єднають серця» в рамках загальноміського «Тижня добра і милосердя». Біля приміщення бібліотеки  було розгорнуто інформаційний майданчик. До уваги присутніх представлено виставку «Дерево доброти», яка містила інформаційні теки про Всеукраїнські, обласні та місцеві благодійні фонди і організації, плакати та гасла із закликом кожен день робити добрі справи, фотосушку «Благодійність крізь призму об’єктива». Під час проведення флеш-мобу працівники та користувачі бібліотеки випустили в небо символічні кульки добра та милосердя, а всім перехожим були подаровані буклети – нагадування «Золоті правила доброти».




Немає коментарів:

Дописати коментар